Casa individuala 14 camere in Sibiu zona cartier Tiglari

450.000 €

Descriere

    Exclusivitate.... Casă individuală cu 14 camere și 10 băi, de vânzare în Sibiu, mai exact pe strada Țiglari în imediata apropiere a lacului Binder (lac amenajat în proporție de 90%, de către Primărie, pentru diferite activități de agrement, inclusiv sporturi nautice). Imobilul este amplasat pe un teren de 504 mp, poziționat pe colțul străzii cu acces prin mai multe puncte având un regim de înălțime S+P+M, o suprafață utilă de 532 mp, la care se adaugă pivnița de 100 mp. Planurile/releveul locuinței pot fi puse la dispoziția celui interesat iar în ceea ce urmează vom detalia compartimentările:

  • Subsolul (100 mp utili) are 4 încăperi spațioase amenajate, cu acces din curte și din casă printr-o scară interioară
  • Parterul (377 mp utili) beneficiază de 9 camere, 8 băi, garaj, spălătorie, dressing, terasă închisă și diferite dependințe
  • Mansarda (155 mp utili) beneficiază de 5 camere, 2 băi, 2 terase și diferite dependințe. Accesul la mansardă se poate realiza prin scara interioară de la parter sau prin scara exterioară din curte.

   La categoria de îmbunătățiri putem amintii cele două centrale pe gaz, geamurile termopan, etc.

   Curtea imobilului este complet amenajată, dispune de o suprafață de aproximativ 100 mp cu acces din stradă, iar aici mai regăsim și o terasă acoperită.

   Zona în care regăsim locuința este una în plină dezvoltare și reamenajare, este foarte aproape de o multitudine de puncte de interes și totodată aproape de centrul municipiului.

   Prețul solicitat este de 450.000 euro, se pretează pentru o familie foarte numeroasă, o pensiune sau activități mixte (de exemplu locuință și închiriere în regim hotelier). Din punct de vedere juridic proprietatea îndeplinește toate condițiile pentru o vânzare rapidă.

Caracteristici

ID 2030
Zona Tiglari
Numar camere 14 camere
Suprafata utila 532 m2
[Suprafata construita] 830 m2
Suprafata teren 504 m2

Specificatii

Grad mobilare Mobilat
Numar bai 10
Numar etaje 1
Grad finisaj Finisat
Grad mobilare Mobilat
Structura de rezistenta Caramida
An constructie 1990
Stare proprietate Buna
Stadiu constructie Finalizat
Gresie da
Faianta da
Suprafata terase 0
Parchet da
Geamuri termopan da
Izolatie termica da
Microcentrala da
Apa da
Gaz da
Cablu TV da
Internet da
Canalizare da
Telefon da
Acoperis da

 
[Actualizat la data] 2022-11-17 07:58:45
Stoia Rares
0747111978
Whatsapp