Apartamente de vanzare in zona Selimbar Sibiu

             Mai multe localități din jurul Sibiului au reușit să profite de pe urma dezvoltării economice a Sibiului, printre aceste localități numărându-se și Șelimbărul. Localizată la capătul autostrăzii, în partea de sud a Sibiului, localitatea Șelimbăr a reușit să profite din plin de această localizare strategică și a atras investitori în parcul său industrial, acest fapt generând locuri de muncă. Locurile de muncă nou create au dus la creșterea numărului de locuitori și implicit la construirea de noi locuințe în localitatea Șelimbăr. 
             S-au construit astfel în această zonă blocuri cu apartamente de 1, 2 ,3 sau 4 camere, în funcție de gusturile, nevoile sau bugetul fiecăruia dintre doritori. Agenția imobiliară Eurosib Imobiliare din Sibiu, este foarte prezentă pe piața imobiliară din Șelimbăr, având în portofoliul său oferte de diverse apartamente cât și oferte pentru diverse case sau duplexuri.
              Astfel, un apartament de 2 camere semidecomandat, cu o suprafață totală de 51 mp, situate la etaj intermediar, se vinde cu 45000 EUR. Apartamentul este compus din living, dormitor, bucătărie închisă, baie cu geam pentru aerisire, dispune de izolație termică exterioară și se vinde complet mobilat și utilat. Un apartament cu 3 camere din Șelimbăr, cu o suprafață de 55 mp, cu living, două dormitoare, baie cu geam, bucătărie open space și o terasă de 30 mp se vinde la prețul de 46000 EUR. Apartamentul este complet mobilat și utilat și este situat în spate la Penny Market. Tot în zona Penny Market din Șelimbăr, se află un apartament de 3 camere, într-un bloc tip vilă, cu o suprafață de 70 mp, la prețul de 58000 EUR. Apartamentul este compus din living, bucătărie tip open space, 2 dormitoare, 2 băi și un balcon și se vinde complet mobilat și utilat. 
        In prezent, in anul 2017 Selimbarul a devenit o zona foarte aglomerata, cu drumuri inguste, si putine locuri de parcare. In zona au ramas doar catva dezvoltatori care construiesc blocuri de 7,9,10 etaje. Restul dezvoltatorilor s-au mutat in zona Calea Cisnadiei sau construiesc direct pe teritoriul Sibiului, zona de Turnisor.

        Ca si o alternativa apartamentelor si dezvoltarilor imobiliare din Selimbar amintim 2 principale proiecte imobiliare care sunt pe teritoriul Sibiului, ambele in zona de Turnisor:

Magnolia Residence - un proiect cu 1200 apartamente, situat pe Calea Surii Mici, pe un teren de 51000 mp, unde dezvoltatorul imobiliar a construit pana in prezent 12 imobile de 3 etaje, 5 imobile de 4 etaje, iar in prezent au inceput constructia a primelor 2 imobile de 8 etaje dintr-un total de 10 imobile. Sunt pana in prezent sunt peste 350 apartamente vandute. Apartamentele se predau finisate complet la cheie, cu garantie extinsa de pana la 10 ani. 

            Pretul apartamentelor de 2 camere incepe de la 28500 euro, iar pentru 3 camere pretul incepe de la 39000 euro. Se accepta credite bancare, Prima Casa, se ofera consultanta bancara gratuita, consultanta imobiliara gratuita.

Belvedere Residence - un proiect imobiliar situat in zona Turnisor, pe str. Ogorului, cu un total de peste 300 apartamente. In prezent sunt construite 6 imobile de 3 etaje cu un total de 108 apartamente, din care mai sunt libere doar 12 apartamente. Apartamentele se predau finisate complet la cheie, cu garantie si finisaje la alegere.

            Pretul apartamentelor sunt de la 21000 euro pentru o garsoniera finisata la cheie, cu preturi de la 25000 euro pentru apartamentele de 2 camere, si preturi de la 35500 euro pentru apartamentele de 3 camere. Se accepta credite bancare, Prima Casa, consultanta bancara si imobiliara se ofera gratuit.


            Dacă sunteți în căutarea unui apartament în Șelimbăr, puteți apela cu încredere la agenția Eurosib Imobiliare, această vă poate ajuta să găsiți apartamentul ideal.