logo-agentie

Penthouse nou pe 2 niveluri de vanzare la vila in zona Calea Cisnadiei

100000 EUR

211
Descriere

Penthouse nou pe 2 niveluri de vanzare la vila in zona Calea Cisnădiei. Penthouse-ul avand o suprafata utila de 177,8mp si o terasa foarte mare, se afla la etajul 2 al unei vile cochete ce are un numar total de 13 apartamente si regim de inaltime P+2E+M.

Penthouse-ul este decomandat si compartimentat inteligent pe cele 2 niveluri. Are patru dormitoare foarte spațioase, 4 bai mari, o zona de living luminoasa si o bucătărie închisă. 

La primul nivel se gasesc livingul si bucătăria închisă, ambele cu iesire in superba terasa, un dormitor cu iesire in balcon si doua bai. La al doilea nivel se gasesc 3 dormitoare foarte mari de peste 22mp, precum si doua bai. 

Vila este situata pe calea Cisnadiei, chiar la sosea, se afla in constructie urmând sa fie terminata pana in luna iulie 2018.

VILA SE POATE VIZIONA!

Penthouse-ul se preda gletuit cu centrala termica si calorifere, usa metalica la intrare, geamuri termopan Rehau, sapa la nivelul pardoselii, instalatii: de gaz, electrica si sanitara functionale.

Tot in pret este inclus si 1 sau 2 locuri de parcare pavate (*in functie de metoda de plata).

*Oferta valabila in limita disponibilitatii in anumiti termeni si conditii. Pentru mai multe detalii si vizionari, nu ezitati sa ne contactati!

Caracteristici


ID: 29267
Judet: Sibiu
Localitate: Sibiu
Zona: Calea Cisnadiei
Decomandat
Numar bai: 4
Etaj 2
Lux
Supr. utila: 177,8 m2
Supr. construita: 264,4 m2
Balcoane: 3
Geam baie
Canalizare
Apa
Gaz
Curent electric
Microcentrala
Izolatie termica
Geamuri termopan
Usa metalica
Parcare

Contact


Oferte similare


100000 EUR
Contact
    Grecu Denisa
    0770107156

Curs valutar


Abonare newsletter